Inaktiv platsannons

Junior konstruktör, vvs-ingenjör i Bollnäs

Om tjänsten

Junior konstruktör, vvs-ingenjör Om jobbet

ÅF växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att ÅF bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. ÅF är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag.

Det är full fart här på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag. Vår VVS-sektion i Bollnäs består av 13st såväl juniora som seniora ingenjörer och arbetsklimatet präglas av teamwork och framåtanda.

Vi söker nu juniora konstruktörer som vill utvecklas inom rollen som VVS-Ingenjör!

Hos oss får du möjlighet att vara med och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och i framtiden. Making Future som vi säger.

I rollen som Junior installationskonsult på ÅF arbetar du i uppdrag tillsammans med en erfaren uppdragsledare. Utvecklingskurvan är brant för våra unga talanger och bredden på våra olika uppdrag gör varje dag intressant. Projektering av installationer i nybyggnadsprojekt eller ombyggnadsprojekt är stommen i vår uppdragsflora. Har du passionen för att vara del av uppbyggnaden av vår verksamhet och är öppen för att utvecklas tillsammans med ÅF ser vi gärna din ansökan.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och har ett intresse för installationsprojektering inom VVS. Kanske har du hunnit jobba något år som konsult, entreprenör eller beställare.

Vi lägger stor vikt vid utbildning, ambitionsnivå och intresse för teknikutveckling. Det är positivt om du har erfarenhet av AutoCAD och då även MagiCAD.

Vi tror att du är högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning från bygg/installation, alternativt har du motsvarande erfarenhet från branschen.

Som person är du nyfiken och intresserad av ditt teknikområde samt har energi och driv. Du har lätt att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utvecklas. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en modern arbetsplats som bäst kan beskrivas som professionell och affärsmässig men där vi också har roligt tillsammans! Vi är duktiga på att hålla balans mellan arbete och fritid. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdsbidrag med mera. Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Låt oss höra vilken som skulle kunna bli din?

Genom Club ÅF främjar vi vår kultur som bland annat bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Visste du att ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hur häftigt är inte det?

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollnäs
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollnäs | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)