Inaktiv platsannons

Coop Nära Edsbruk söker Säljare

Om tjänsten

Coop Nära Edsbruk är liten, men uppskattad livsmedelsbutik med en tydlig ekologisk profil. Generösa öppettider 07.00-20.00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder. Butiken är även ombud för Postnord, Schenker, DHL och Apoteket.

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som Säljare i vår butik kvällar/helger och vid behov. Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Kassavana och/eller erfarenhet av arbete i butik är meriterande, men inget krav. Du måste även ha fyllt 18 år.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Har du frågor, kontakta butikschef Anette Palm, tfn: 0493-70060, mail:

Vi tillämpar löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Edsbruk
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Edsbruk | Detaljhandel | Deltidsjobb