Inaktiv platsannons

Arbetsmiljöingenjör SCA Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Arbetsmiljöingenjör SCA Obbola

SCA Obbola söker nu en engagerad, driven och ansvarstagande Arbetsmiljöingenjör. Vill du göra skillnad och skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö? Då kanske detta är din nya utmaning?

Din nästa utmaning

I rollen som Arbetsmiljöingenjör kommer att arbeta med att utveckla SCA Obbolas arbetsmiljö- och säkerhetskultur. Du samarbetar på bred front i organisationen med ledare, medarbetare, skyddsombud och företagsledning. Som sakkunnig inom området har du stora möjligheter att vara med och påverka framtidens SCA Obbola. Som Arbetsmiljöingenjör kommer du att vara delaktig i SCA:s centrala arbetsmiljönätverk där företrädare från samtliga enheter finns representerade.


I din roll kommer du även att leda och delta i olika förbättringsprojekt. Vi ser att du har vana att jobba med systematik och forskningsbaserade metoder gällande arbetsmiljö. SCA Obbola är just nu inne i en spännande fas med stora satsningar inför framtiden. Vill du följa med på den resan?

Vem är du?

Du har högskoleutbildning, arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet samt kunskap om lagar och avtal inom säkerhet och arbetsmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från industrin.


Du har ledaregenskaper och som person vill du skapa en positiv atmosfär och du visar respekt för andra. Du är nyfiken på andra människors drivkrafter och tycker att det är sporrande att jobba med attityd och beteendeförändringar gällande skydd och säkerhet. Du har erfarenheter av att arbeta med beteendebaserad säkerhet som verktyg för att skapa en stark säkerhetskultur.


Du är på ett engagerat sätt med och driver på arbetsuppgifter och uppdrag på en högklassig nivå. Du tar initiativ och ansvar för de processer som gäller för den specifika arbetsplatsen och du verkar för ett gott samarbete inom SCA.


Du behärskar engelska i tal och skrift.


 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)