Inaktiv platsannons

Area Sales manager i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av Force Measurement inom Divisionen Industrial Automation. Vi utvecklar, producerar och säljer världsledande system för mätning och reglering av planhet i valsverk samt kraftmätprodukter för metall- och pappersindustrin. Våra produkter finns bland annat i valsverk, behandlingslinjer, pappersmaskiner och tryckpressar. På Force Measurement arbetar idag ca 180 personer. I Västerås finns tillverkning, utveckling, konstruktion och säljstöd samlat. Ute i världen finns vi representerade i form av ABBs lokala säljbolag.

Uppgifter :

Är du en initiativrik person med teknisk bakgrund som vill fortsätta att utvecklas inom sälj och marknad? Vi kan erbjuda dig en intressant roll som Area Sales Manager på säljavdelningen inom Force Measurement.

Tjänsten innefattar att ge både tekniskt och kommersiellt säljstöd till ABBs lokala säljbolag. Du kommer också att driva och följa upp olika marknadsaktiviteter på de marknader du ansvarar för. Som Area Sales Manager får du en mycket viktig roll då du kommer att stötta lokala säljare, tillsammans kommer ni att driva och utveckla Force Measurements affärer. Du kommer få stora möjligheter att bygga ett internationellt nätverk, med kontakter både inom och utom ABB. Tjänsten är placerad i Västerås och inkluderar mellan 40-60 resdagar per år.

Krav:

Du är civilingenjör med inriktning på mekanik, maskin eller material och med grundläggande kunskaper inom reglerteknik och mjukvara. Du får gärna ha erfarenhet från valsverk och/eller pappersindustrin alternativt erfarenhet från en liknande befattning som denna. Du är en van användare av olika IT-verktyg. Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom internationell försäljning och marknadsföring. Som person är du öppen, social och utåtriktad. Vår framgång bygger på ett starkt lagarbete vilket innebär att du måste tycka om att jobba i team och stötta dina kollegor. Du har också förmågan att komma med nya idéer och ta initiativ för att utveckla affären och skapa tillväxt. Du är aktiv när det gäller att driva frågor och arbete framåt och vill se en utveckling av våra säljaktiviteter runt om i världen. En given förutsättning för att trivas och lyckas i den här rollen är förstås din förmåga att skapa nya kontakter och relationer, framförallt med våra lokala säljare. Du har också resultatfokus och trivs med att driva på för att nå uppsatta mål.


Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)