Inaktiv platsannons

HR Business Partner, Stadium i Norrköping

... Som HR Business Partner är du ett verksamhetsnära stöd som coachar och stöttar cheferna brett i de HR-relaterade processerna som en chef tillämpar i sitt ledarskap. Du...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner är du ett verksamhetsnära stöd som coachar och stöttar cheferna brett i de HR-relaterade processerna som en chef tillämpar i sitt ledarskap.

Du kommer främst supportera våra chefer på servicekontoren i Norrköping & Solna där vi idag är ca 250 medarbetare och du arbetar i nära samarbete med övriga HR-kollegor inom Stadium-koncernen för att kontinuerligt utveckla våra HR-processer.

Ditt uppdrag är att skapa trygga ledare inom de processer som finns rörande en medarbetares livscykel; attrahera och rekrytera – behålla och utveckla – avsluta.
Det kan tex inom rekrytering innebära att stötta med kravprofil, annonsering, personlighetstester och intervjuer. Du arbetar också med att utveckla medarbetare, ledare och organisation, teamutveckling, förändringsarbete, lönesättning och lönerevision samt att supportera i frågor rörande policys, förhandlingar, arbetsrätt, det systematiska arbetsmiljöarbetet etc.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)