Inaktiv platsannons

Skadespecialist ansvar- och entreprenadskador i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Vi söker en skadespecialist inom ansvar –och entreprenadskador till Commercial Liability 

Som ett led i att stärka och utveckla vår kompetens söker vi en erfaren skadereglerare inom ansvar – och entreprenadskador. Tjänsten är placerad i Stockholm.

För oss på Trygg-Hansa är kunden i fokus och vi har ambitionen att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Alla våra kunder och ärenden är unika och vi sätter högt fokus på service och kvalitet, med målet att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har en prestationsorienterad företagskultur där individuell måluppföljning är en del av arbetet för att nå framgång, vi ser gärna att du drivs av kontinuerlig feedback och motiveras av personlig utveckling för att bygga för en framtid hos oss.


Ansvar och arbetsuppgifter

Som skadespecialist hos oss kommer du att hantera våra mest komplexa ansvarsskador över 5 MSEK och entreprenadskador över 2 MSEK, vilket innebär att du självständigt eller i kommission med vår Storskadeavdelning ansvarar för hela skaderegleringsprocessen. Våra kunder är allt ifrån mindre företag till multinationella börsnoterade företag som har verksamhet i såväl Sverige som utomlands.

Vidare kommer du i din roll som specialist att fungera som handledare för mindre erfarna kollegor och ge råd till olika verksamheter inom organisationen. Du kommer även att planera och utföra utbildningar inom dina specialistområden. I arbetet kommer det även att ingå att skriva svaromål till Trygg-Hansas interna Försäkringsnämnd, samt ha ett betydande ansvar för våra skadehandböcker och skaderiktlinjer.

Du kommer att rapportera direkt till Head of Commercial Liability & Cargo Claims.


Profil

Du som söker tjänsten ska inneha juristexamen eller affärsjuridisk kandidatexamen och minst 5 års erfarenhet av ansvar- och entreprenadskador inom företagssegmentet, samt givetvis ha mycket goda kunskaper inom skadestånds- och försäkringsrätt. Du ska vara van vid att hantera internationella skador. Tidigare arbete inom konsultansvar och ProFin är en merit. Det är viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift då vi är en del av RSA Insurance Group.

Teamet är i en förändringsprocess med målet att alltid leverera den bästa skaderegleringen. Våra kunder ska uppleva en enkel och smidig skadehantering samtidigt som de ska känna att vi genuint bryr oss. Hög servicenivå, professionalitet, effektivitet, samt rätt attityd och öppet sinne är egenskaper vi värderar högt vid rekrytering.

Som skadespecialist är det vidare av största vikt att du är en analytisk problemlösare som gillar att lära ut på ett pedagogiskt sätt. Du måste vara självgående och gilla att fatta tuffa beslut. Vidare är det viktigt att du har ett affärsmässigt förhållningssätt och drivs av att skapa kontakter både inom Skador och andra avdelningar inom Trygg-Hansa. Du kommer ha förmånen att vara med i ett intressant och spännande utvecklingsarbete av våra skadeprocesser och leveranser gentemot kund. Tillsammans med dig ska vi nå målet att bli ”best in class” inom företagsansvarsskadereglering. Du vill väl vara med på den resan?


Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)