Inaktiv platsannons

Sälj- och anbudsansvarig till ABB System Integration i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av System Integration i Västerås. Enheten utvecklar och levererar kompletta ställverk för transmissions- och distributionsnät. Våra nyckelfärdiga ställverksprojekt innefattar främst hög- och mellanspänningsapparater, transformatorer, skydds- och kontrollsystem, kraftsystem samt bygg- och montagearbeten. System Integration i Västerås, Ludvika, Norrköping och Göteborg har cirka 200 medarbetare.

Uppgifter :

System Integration fortsätter att växa och därför behöver vi förstärka vårt team med en fokuserad säljare. Som sälj- och anbudsansvarig hos oss kommer du att verka på den svenska marknaden för medelstora projekt. I din nya roll kan Du se fram emot ett spännande uppdrag där du får ansvaret för att ta fram komplexa och konkurrenskraftiga anbud. I anbudsarbetet ingår både kommersiella, legala och tekniska aspekter. Till din hjälp har du ett anbudsteam med specialister inom olika områden.

Utöver detta förutsätter vi att du är proaktiv i ditt säljarbete med kunden i fokus och intresserad av strategiskt arbete för att utveckla ABBs relationer till våra kunder på den svenska marknaden, som främst är större och medelstora nätägare, industrier och vindkraftsbolag. Det strategiska arbetet med kunder innebär bland annat deltagande på workshops med kund, mässor och övriga kundbesök.

Krav:

Du har en kandidat-/ magisterexamen i elkraftsystem eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet inom området. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare med förmågan att kunna motivera och leda andra. Det är viktigt att du är en duktig förhandlare och strukturerad problemlösare med analytisk fallenhet och duktig på siffror. Stort teknikintresse är en förutsättning för att kunna lyckas i rollen. Organisationen som du kommer att tillhöra är global och därför är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet från den svenska transmissions- och distributionsmarknaden är starkt meriterande.

Vi tror att du har:
• Kunskaper inom elkraftsystem
• Erfarenhet från svenska eller utländska transmissions- och distributionsmarknaden
• Erfarenhet från att ha arbetat med sälj och anbud
• Universitetsexamen och/eller annan relevant arbetslivserfarenhet
• Förmågan att arbeta självständigt samt är kundfokuserad, samarbetsvillig och engagerad

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)