Inaktiv platsannons

Bolagsjurist i Solna

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Då har vi en spännande och utmanande roll för dig!


Nu söker vi en bolagsjurist till vårt huvudkontor i Solna för ett vikariat på minst ett år med start februari/mars 2019. Möjlighet till förlängning finns.


Om tjänsten 
Som bolagsjurist kommer du tillsammans med den övriga juristavdelningen att stötta den globala affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtalsfrågor och bolagsrättsliga frågor. I arbetet ingår att granska, skriva och förhandla avtal i nära samarbete med verksamheten och med ett stort eget ansvar. I denna roll rapporterar du till bolagets chefsjurist. BillerudKorsnäs är ett innovativt och nytänkande företag. För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en föränderlig och dynamisk arbetsmiljö. Det är vidare viktigt att du är prestigelös, service minded och lösningsorienterad. Du har ett effektivt arbetssätt och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad jurist med 3-6 års relevant arbetslivserfarenhet från byrå och/eller bolag. Du har arbetat med allmän affärsjuridik, gärna i en internationell miljö, och har erfarenhet av kommersiella avtal. Har du dessutom särskild erfarenhet av immaterialrätt, konkurrensrätt och/eller tvistelösning är detta meriterande. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
För att trivas bra på BillerudKorsnäs och i vårt team så tror vi att du är en teamspelare, serviceminded, prestigelös, lösningsorienterad, lyhörd, noggrann, hög integritet och ansvarstagande. BillerudKorsnäs är ett innovativt och nytänkande företag och den juridiska avdelningen är relativt nyetablerad. För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Du har ett effektivt arbetssätt och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej