Inaktiv platsannons

Exjobb inom BI, AI, IoT, RPA eller VR i Malmö, Lund

Bli en del av Sveriges ledande it-företag  Är du i slutet av din utbildning inom It, datateknik, it-management, ekonomi eller liknande? Har du stenkoll på ovanstående förkortningar inom innovation och vill fördjupa dig inom någon av dessa? Ansök då om exjobb hos oss!  Atea är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Våra konsulter hjälper företag och organisationer över hela landet att öka nyttan med it genom nya lösningar.   Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.     Din roll i laget   I samband med digitaliseringen och ny teknik satsar Atea på att hjälpa sina kunder med att bygga smarta digitala lösningar för framtidens infrastruktur. Nu har du möjligheten att skriva ditt examensarbete inom ny teknik tillsammans med oss. Kom med din idé så hittar vi ett område och frågeställning inom Business Intelligence, Artificial Intelligence, Internet of Things, Virtual Reality eller Robotic Process Automation som vi planerar ett projekt kring, tillsammans med någon av våra kunder.    Din profil   Du studerar sista året inom IT/Datateknik/Ekonomi/IT-management   Du är intresserad av it, digitalisering, kundvärde och förändringsledning     Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och omfattar 30 högskolepoäng. Vi ser gärna att du sätter din egen prägel på arbetet och vinklar det utifrån dina intressen. Tillsammans tar vi fram ett lämpligt projekt utifrån detta.    Vill du bli en del av landslaget?   Välkommen med din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Urban Axelsson, Konsultchef, via urban.axelsson@atea.se alternativt telefonnummer 042 – 26 76 13 eller Anna Joelsson, Rekryterare, via anna.joelsson@atea.se alternativt 046 - 16 34 51. Vi hanterar ansökningar löpande och platsen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.    Varmt välkommen med din ansökan!  

Om tjänsten

Exjobb inom BI, AI, IoT, RPA eller VR Malmö, Lund
Sista ansökan 2019-01-13

Bli en del av Sveriges ledande it-företag 
Är du i slutet av din utbildning inom It, datateknik, it-management, ekonomi eller liknande? Har du stenkoll på ovanstående förkortningar inom innovation och vill fördjupa dig inom någon av dessa? Ansök då om exjobb hos oss! 
Atea är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Våra konsulter hjälper företag och organisationer över hela landet att öka nyttan med it genom nya lösningar.  
Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
Din roll i laget  
I samband med digitaliseringen och ny teknik satsar Atea på att hjälpa sina kunder med att bygga smarta digitala lösningar för framtidens infrastruktur. Nu har du möjligheten att skriva ditt examensarbete inom ny teknik tillsammans med oss. Kom med din idé så hittar vi ett område och frågeställning inom Business Intelligence, Artificial Intelligence, Internet of Things, Virtual Reality eller Robotic Process Automation som vi planerar ett projekt kring, tillsammans med någon av våra kunder. 
 
Din profil  
Du studerar sista året inom IT/Datateknik/Ekonomi/IT-management  
Du är intresserad av it, digitalisering, kundvärde och förändringsledning  
 
Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och omfattar 30 högskolepoäng. Vi ser gärna att du sätter din egen prägel på arbetet och vinklar det utifrån dina intressen. Tillsammans tar vi fram ett lämpligt projekt utifrån detta. 
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)