Inaktiv platsannons

Säljledare Mat & Matlagning - Coop Konsum Eksjö

Om tjänsten

Coop Konsum Eksjö är en väletablerad butik i centrala Eksjö som har en tydlig färskvaruprofil, bl.a. genom en manuell disk med ett brett sortiment av delikatesser. Generösa öppettider 06.00-23.00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu en Säljledare för avdelningen Mat & Matlagning som tillsammans med butikens medarbetare ska fortsätta utveckla vår mycket uppskattade butik. Ihop med butikschefen och säljledaren för Mat & Dryck ansvarar ni för att butiken når sina mål och att affärsidén och konceptet följs. Säljledaren är chef och ansvarig för personal och ekonomi på sin del av butiken. Du kommer att ingå i butikens ledningsgrupp.

Vi vill att du som söker har stor erfarenhet från butiksbranschen och goda kunskaper om ledarskap, försäljning och kundservice. Vidare har du passion för mat och matlagning och gärna erfarenhet av manuell delikatess. Ditt ledarskap ska präglas av tydlighet och engagemang, och tillsammans med dina medarbetare ska ni erbjuda ett kundbemötande i världsklass, som ska överträffa kundens förväntningar!

Utöver grundlönen har alla anställda också förmåner som friskvårdsersättning och personalrabatt i alla Kf Götas butiker.

Har du frågor är du välkommen att kontakta butikschef Quang Tran, tfn 0381-13075 eller mail .

Vi tillämpar löpande urval, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eksjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eksjö | Detaljhandel | Deltidsjobb