Inaktiv platsannons

Rekryterare till Webstep i Stockholm

Rekryterare till... Om f... Webstep är ett expansivt IT-konsultföretag med totalt 400 kollegor på våra kontor i Sverige och Norge.

Om tjänsten

Rekryterare till Webstep

Om företaget

Webstep är ett expansivt IT-konsultföretag med totalt 400 kollegor på våra kontor i Sverige och Norge. Vi skapar och förbättrar digitala tjänster och produkter, bygger broar mellan teknik och företag och ser till att förverkliga dem.

På Webstep värdesätter vi alla våra fantastiska kollegor högt och vi tror på våra kollegors förmåga att förverkliga sin fulla potential. Ett bra bevis på att vi lyckats är att vi för tredje året i rad har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser utav den världsomspännande organisationen Great Place to Work. I vår medarbetarundersökning 2018 säger 95% av våra medarbetare att Webstep är en mycket bra arbetsplats!

Arbetsbeskrivning

Webstep söker nu en rekryterare till deras kontor i centrala Stockholm. I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringskedjan förutom research av kandidater, då Webstep har en extern searchleverantör. Tillsammans med två andra rekryterare ansvarar du för att kvalitetssäkra kandidater där ni hanterar samtliga delar av intervjuprocessen samt rutiner vid anställning. I rollen kommer du även att få ansvara för löpande projekt som kan dyka upp inom ett litet rekryteringsteam på tre personer.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen har tagit examen inom personalvetenskap eller liknande utbildning och som vill skapa en karriär inom rekrytering. Om du har arbetat extra under studietiden är det meriterande, men inget krav. Du behöver inte ha arbetat med rekrytering tidigare utan vi söker dig som vill lära dig och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person söker vi dig som är social, positiv och ansvarsfull. Du är relationsskapande i din kommunikation där du har ett professionellt och vänligt förhållningssätt till kandidater. Vidare ska du vara strukturerad, organiserad och gilla att arbeta administrativt.

Du erbjuds

Detta är en rekrytering där du kommer bli tillsvidareanställd hos Webstep, med inledande provanställning. Du kommer att bli en del av ett entreprenöriellt bolag där du kommer få stor chans att utvecklas inom rekrytering.

I denna rekrytering samarbetar Webstep med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej