Inaktiv platsannons

Medius rekryterar säljare inom IT-lösningar i Linköping

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett av Sveriges mest spännande och snabbast växande globala Cloud-bolag? Medius ägs sedan 2017 av det amerikanska bolaget Marlin Equity Partners med höga framtidsambitioner. Medius är ett Cloud SaaS-bolag (Software-as-a-Service) som utifrån sina svenska rötter verkar på en global marknad. Företagets fokus är på att automatisera leverantörsfakturahantering med visionen om att vara den marknadsledande Cloud leverantören av leverantörsfakturahanteringsapplikationer på den marknaden där Medius verkar. Medius har verksamhet i sju länder (Sverige, Norge, Danmark, USA, Nederländerna, Polen & Australien) med kunder i över 50 länder. De grundades 2001 i Linköping där huvudkontoret fortfarande finns och har ca 220 anställda. Medius omsatte 2017 ca 300 miljoner SEK och växer i storleksordningen 20% årligen. MediusFlow Medius egenutvecklade applikation möjliggör för företag att automatisera och benchmarka fakturautomatiserade processer. Medius hjälper sina kunder att möjliggöra ökad automatiseringsgrad i sina leverantörsfakturahanteringsprocesser, skapar effektivitet, ökad kontroll samt bidrar med stora kostnadsbesparing.

Har du flerårig försäljningserfarenhet, dokumenterade bra försäljningsresultat och är extremt driven? Då kan du vara den vi söker till rollen som säljare på Medius!

Arbetsuppgifter
Medius rekryterar nu en stark säljare vars fokus kommer vara att driva på den svenska marknaden där du arbetar med prospektbearbetning genom att lokalisera nya kunder och affärsmöjligheter. Du planera och genomför olika typer av säljaktiviteter och marknadsaktiviteter för att bryta ny marknad och nå uppsatta försäljningsmål. Som säljare arbetar du kontinuerligt med att identifiera kundens behov samt att skapa och utveckla affärsrelationer.

Medius är kundens självklara samarbetspartner och med dig som företagets ansikte utåt ansvarar du för att ge kunden den maximala kundupplevelsen. Du bokar själv dina kundbesök och planerar dina arbetsdagar. I tjänsten ingår resor till kunder över hela Sverige.

Stationeringsort är Linköping, Stockholm alternativt Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning och besitter förmågan att skapa och utveckla goda kundrelationer. Vi ser att du har en relevant utbildning inom försäljning eller förskansat dig relevant erfarenhet genom arbete. Du har tidigare arbetat i en liknande roll med dokumenterat goda resultat inom försäljning.

Som person är du affärsdriven, kreativ och strukturerad. God samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och förmågan att kunna se affärsmöjligheter är också viktiga egenskaper för att du ska lyckas i den här relationsskapande rollen och kunna nå uppsatta försäljningsmål. Du driver din egen försäljning och skapar dina egna möjligheter att utveckla en bra affär. För att vara framgångsrik i rollen behöver du också vara ihärdig med hög energi samt se försäljning som en motiverande utmaning.

Medius erbjuder en konkurrenskraftig lön med attraktiva bonusar och tjänstepension. Du kommer att erbjudas grundlig utbildning inom Medius produkter så att du får rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Kontakt: 
Skicka din ansökan via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Fyhr på telefon 011-191898 eller via mail therese.fyhr@se.experis.com. Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej