Inaktiv platsannons

TF FÖRSÄLJNINGSCHEF i Skövde

TF FÖRS... ÄR DU VÅR NÄSTA FÖRSÄLJNINGSCHEF? Vill du leda ett säljteam på 23 personer som säljer marknadens bästa tjänster för...

Om tjänsten

TF FÖRSÄLJNINGSCHEF ÄR DU VÅR NÄSTA FÖRSÄLJNINGSCHEF?

Vill du leda ett säljteam på 23 personer som säljer marknadens bästa tjänster för elektronisk affärskommunikation?

InExchange är ett spännande företag i en expansiv fas. Vi är marknadsledande och har innovativa tjänster för att effektivisera och förenkla den elektroniska affärskommunikationen, bland annat faktureringsprocesser för våra kunder runt om i världen. Vi är i dagsläget strax över 90 personer och belägna i centrala Skövde, i nybyggda och fräscha lokaler.
Försäljningsavdelningen består idag av fyra grupper som tillsammans ansvarar för nyförsäljning, mervärdesförsäljning samt försäljning genom partnersamarbeten. Din roll som försäljningschef är att koordinera och leda det arbetet så att all försäljningen styr mot företagets övergripande mål och strategi. Du har totalansvar för budget och personal samt sitter i företagets ledningsgrupp.

Utmaningar

Vi är ett snabbväxande företag med en snabb utrullning av nya tjänster. Vi har också ett stort partnerled med några av Skandinaviens största affärssystemsleverantörer. Rollen kräver ett stort mått av flexibilitet men även struktur och ordning.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och affärsutveckling inom IT och eller ekonomisystem. Du har även tidigare erfarenhet av personalansvar och är en meriterad och naturlig ledare. Du är kreativ, självgående och har lätt för att engagera och entusiasmera dina kollegor. Du är varken främmande för högt tempo eller höga krav. Du växer med eget ansvar och förändring är för dig en helt naturlig process. Eftersom du kommer att arbeta tätt tillsammans med företagets alla roller och funktioner är du en god lyssnare och har lätt för att samarbeta. Du har också lätt för att se samband och hitta möjligheter i problem som uppstår.
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller IT. Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning genom samarbetspartners.
Placeringsorten är Skövde och tjänsten är ett vikariat till och med 31 december 2019, med möjlighet till förlängning.

Detta får du av oss

  • En fantastisk arbetsmiljö i fräscha lokaler
  • Roliga och motiverade kollegor
  • Utvecklande arbetsuppgifter
  • Stor frihet att själv styra dig mot dina mål
  • Kompetenta och engagerade kollegor som bollplank

Är du rätt person för jobbet?

Maila då din ansökan till .
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast eftersom vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet omgående. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Jonsson på .

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej