Inaktiv platsannons

Arbetsledare Willys Hemma Göteborg Majorna

Arbetsledare Willys Hemma Göteborg... Allmän... Vi på Willys Hemma lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till riktigt...

Om tjänsten

Arbetsledare Willys Hemma Göteborg Majorna Allmän information

Vi på Willys Hemma lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till riktigt låga priser i butiker som finns nära där våra kunder bor. Nu söker vi en erfaren och försäljningsinriktad Arbetsledare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Alla vi som jobbar på Willys Hemma har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu söker vi en Arbetsledare Willys Hemma Göteborg Majorna. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Schemalagd arbetstid där även kvällar och helger förekommer.

Det här får du göra

För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som Arbetsledare helt rätt. Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina medarbetare ska du säkra lönsamheten och se till att rutiner följs liksom att vi följer upp bruttovinst och försäljning. Det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar smidigt och bra. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Lika självklart ska du ha kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Dessutom behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt. Lika viktigt är att du kan delegera arbete, både kan ge och ta feedback och att du inte ryggar för att driva igenom förändringar.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Jonathan Severinsson, Butikschef, E-POST jonathan.severinsson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 14 november 2018.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post utan hänvisar till vår hemsida: 

Information om bolaget

Willys Hemma är butiker som finns nära våra kunder, men med priser som är bra mycket lägre än i andra närbutiker. Willys Hemma ingår i Willys, som är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Willys har cirka 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder, varav ett fyrtiotal Willys Hemma. Willys omsätter ca 25,4 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer om oss på . 

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej