Inaktiv platsannons

Kock, Scandic Frimurarehotellet, deltid i Linköping

Om tjänsten

Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

Scandic Frimurarehotellet står just nu inför en expansiv fas.

Vi har under hösten lanserat vår nya idé på vår a la carte. Varmrätterna är växtbaserade, där man själv kan göra sitt tillval av kött och fisk om man önskar. Det är något helt nytt som inte finns i östergötland tidigare.

Samtidigt har vi många stora sällskap och middagar där vi hela tiden jobbar med bra mat som vi lagar från grunden. Allt för att höja statusen på kockyrket och för att få nöjda gäster som kommer tillbaka.

Dina arbetsuppgifter som kock:

Som kock hos oss kommer du jobba med a la carte, konferensluncher och middagar. Hos oss jobbar vi tillsammans för att nå resultat och nöjda gäster. Vi strävar hela tiden framåt för att utveckla Frimis och vårt sätt att laga mat.

För att bidra till utvecklingen av kockar har vi samarbete med flera skolor och utbildningar i regionen. Vi engagerar oss mycket i skolornas arbete för att få fram fler bra kockar.

Du som vill jobba hos oss ska vara flexibel i ditt sätt att tänka och arbeta, du ska vilja vara med i utvecklingen och vilja ta Frimis mot nya höjder. Tillsammans med kollegor i kök, restaurang och konferens brinner vi för att ge gästerna en fantastisk service och låta dem smaka på mat som är något utöver det vanliga.

Eftersom vi har hög fokus på hålbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Vi strävar efter att du ska hitta en balans mellan jobb och privatliv som gör att du kan fokusera din energi på att vara kreativ i köket och ge våra gäster enastående upplevelser.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)