Inaktiv platsannons

Logistikutvecklare i Oskarshamn

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Vi söker logistikutvecklare till Scania i Oskarshamn

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och ansvarar för tillverkningen av hela Europaproduktionen av lastbilshytter. Vår moderna hyttfabrik består bland annat av grundmåleri, täcklacksmåleri, press, kaross, montering och logistik. Vi ligger i framkant med produktkvalité och automationsgrad.

 

Arbetsuppgifter

Som logistikutvecklare arbetar du med flödesförändringar inom logistik. Dessa kan initieras av produkt- och/eller processförändringar.

I jobbet ingår att delta i, planera, leda och följa upp logistikprojekt, vara processansvarig för ex Kaizen samt att identifiera förbättringar i arbetssätt och metoder.

Vidare ingår att ta fram dokumentation, som t ex projektstatusrapport, processbeskrivningar, beslutsunderlag samt ta fram förstudiematerial inför eventuella tekniska förändringar och investeringar.

 

Din profil

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning på högskole- eller universitetsnivå gärna med inriktning mot ekonomi eller logistik. Har du tidigare drivit projekt ser vi också det som meriterande. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper om PD-processen och dess verktyg.

IT-kunskaper är meriterande.

Som person är du handlingskraftig, samarbetsvillig och förstår betydelsen av att bygga nätverk. Du har förmågan att kunna arbeta självständigt och du trivs med att fördjupa dig i detaljer utan att tappa helhetsperspektivet. Att driva projekt är naturligt för dig och du har förmågan att motivera andra att jobba mot samma mål.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

 

Arbetstid 

Dagtid.

 

För mer information

Kontakta gärna gruppchef Maryana Sjöquist 0491-765945 eller HR businesspartner

Anne Swebilius 0491-767281.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej