Inaktiv platsannons

Robotics söker nya medarbetare i Västerås

Om tjänsten

Robotics är en affärsenhet inom ABB:s division Robotics and Motion som utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar med tillhörande styrsystem, mjukvaror, bågsvetsprodukter, åkbanor samt motorpaket. Genom automation hjälper enheten tillverkare förbättra produktivitet, kvalitet och säkerhet i arbetsmiljön. Försäljning av robotar och robotsystem sker från lokala ABB-bolag samt via fristående systemintegratörer och OEM-företag.

Uppgifter :

Robotics söker nu nya medarbetare inom olika verksamhetsområden på tjänstemannasidan som vill vara med och skapa kundvärde och driva vår verksamhet framåt mot ett företag i världsklass.

Vi söker tjänstemän till:

- Project Manager/R&D Engineer, R&A Mölndal
- Production specialist/project manager, Operations & SCM Västerås
- Service Engineer, Quality Västerås
- Project Manager/Buyer/Logistics, CS Västerås

Krav:

Vi söker dig som har erfarenhet inom projektledning, produktionsutveckling, inköp och logistik. Har du högre utbildning inom teknik/ingenjörsexamen är det meriterande. Som person är du samarbetsorienterad, driven, strukturerad och har ett analytiskt tankesätt. Vidare är du lösnings- och resultatfokuserad och du söker ständiga förbättringar. Som en naturlig team player arbetare du tillsammans med ditt team för att bidra till Robotics framtida affärsframgång.

Publicerad den

19-04-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis