Inaktiv platsannons

Junior IT-utvecklare i Örebro

Om tjänsten

Vill du ta dig an en ny utmaning inom IT-branschen så har du din chans nu! Med ett intresse för nya kontakter och ett fokus på resultat kommer du att vara personen som är med och skapar ScandFibres vision om att vara ”bäst och effektivast” på marknaden. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

ScandFibre Logistics AB är Sveriges största logistikföretag för järnvägstransporter åt skogsindustrin. Vi ingår i BillerudKorsnäs-koncernen och ansvarar årligen för ca 2 miljoner ton pappersprodukter som transporteras med järnväg från Sverige till Europa. För att öka effektiviteten i systemet erbjuds även transporter av returgods från stora delar av Europa. Läs mer på

Företaget har ca 25 anställda och en omsättning på ca 900 Mkr. Huvudkontoret är strategiskt placerat, centralt i Sverige i Örebro.

Vi söker nu en junior IT-utvecklare.

Om tjänsten

​Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ScandFibre.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta centralt i organisationen med att förbättra och utveckla företagets befintliga system så som databas, kundportal och app. Du kommer att få lära dig verksamheten från grunden och får möjlighet att växa in i rollen. Den avdelning du kommer att tillhöra består idag av fyra medarbetare, och tanken är att du i din roll som utvecklare ska kunna stärka denna grupp. Här finns en bred kompetens, och du kommer att arbeta närmst teamets IT-utvecklare .

Du kommer exempelvis att:

Tjänsten passar dig som är lösningsfokuserad, driven och har en bred kunskap inom IT.

Vi söker dig som

Som person tror vi att du vill utvecklas och lära dig mer om verksamheten, vilket innebär att du behöver vara initiativtagande i din roll som utvecklare. I mötet med kunder och leverantörer gäller det att ständigt uppnå och överträffa deras förväntningar, detta genom att anpassa din kommunikation likväl som att hitta lösningar på problem och identifiera behov. Du vågar driva dina idéer framåt, och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat även när det uppkommer svårigheter på vägen.

ÖVRIG INFORMATION

Rekryteringen sköts av Academic Work. för att läsa mer om tjänsten samt att ansöka.

Sista ansökningsdag är den 30 november men sök redan idag då urvalet sker löpande!

 


Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej