Inaktiv platsannons

HR-generalist till fastighetsbolag, Kungsbacka

HR-generalist till fastighetsbolag,...... Till ett spännande företag inom fastighetsbranschen i Kungsbacka söker vi nu...

Om tjänsten

HR-generalist till fastighetsbolag, Kungsbacka

Arbetsbeskrivning
Till ett spännande företag inom fastighetsbranschen i Kungsbacka söker vi nu en HR-generalist till deras trevliga och varma kontor. I din roll kommer du att vara behjälplig i flertalet olika HR-relaterade arbetsuppgifter så som arbetsrättsliga frågor, chefsstöd, coaching, pensioner, rekryteringsstöd, avtal med mera. Vi tror att du som söker har arbetat med detta tidigare och är bekväm i rollen som HR-generalist.

I denna roll får du chansen att bli en del av ett engagerat, kompetent och kollegialt team på en spännande arbetsplats. Detta är ett långsiktigt uppdrag med start senast vid årsskiftet och arbetets omfattning är på 1-2 dagar i veckan.

Vem söker vi?
För att trivas i denna rollen tror vi att du är social, prestigelös och engagerad. Du trivs i en miljö där det händer mycket och du känner dig trygg i att fatta egna beslut och vara behjälplig i HR-relaterade frågor. Vi tror att du har arbetat som HR-generalist tidigare och trivs i en roll där du får hantera många spännande arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, ambitiös och flexibel. Det är viktigt att du har ett eget driv och vana av att arbeta med denna typen av frågor.

Detta är en god möjlighet att få arbeta på ett företag med en härlig företagskultur, högt i tak, frihet under ansvar och medarbetare som trivs tillsammans.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med goda utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget i Kungsbacka. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Dela detta jobb

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej