Inaktiv platsannons

HR specialist- Rekrytering, till Spendrups huvudkontor i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

HR-funktionen på Spendrups fungerar som en strategisk och operativ affärspartner till organisationens chefer och verksamhet. Vi jobbar tillsammans för att utveckla HR-arbetet på Spendrups och stöttar i allt från rekrytering och talent management till organisationsutveckling och arbetsmiljö. HR-teamet är fördelat på tre olika orter - Grängesberg, Hällefors och Vårby i Stockholm. 

Då vår nuvarande kollega på denna tjänst sökt sig vidare till nya utmaningar rekryterar vi nu en ersättare till vårt HR-team i Vårby.

Ansvarsområden

Tjänsten är bred och uppdelad på följande sätt:

  • Rekrytering

Du är en av två specialister inom rekrytering och har en kollega som sitter i Grängesberg.  Ditt huvuduppdrag kommer framförallt att ligga inom rekrytering av tjänstemän i Vårby. Du kommer självständigt att ansvara för hela rekryteringsprocessen från kravspecifikation till anställning. En viktig del i din roll är också att utveckla vår rekrytering- och introduktionsprocess och även ansvara för vår gruppintroduktion av nya medarbetare.

  • Employer Brand

Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med att förstärka vårt employer brand genom att utveckla och driva Spendrups positioneringsarbete bland studenter, arbetssökande samt våra medarbetare. I din roll ligger också att ansvara för att utveckla vår karriärsida och LinkedIn-kanal. Vi förväntar oss att du självständigt kan driva employer branding-frågor och tycker att det är roligt och givande att utveckla attraktionsaktiviteter.

  • HR generalist

Eftersom du ingår i vårt HR-team i Vårby kommer din tjänst ha inslag av HR-generalistansvar. Du kommer även att bidra till utvecklingen av vårt kompetensförsörjningsarbete där du som rekryteringsspecialist har en nyckelroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

  • akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande inom HR, alternativt annan akademisk examen kompletterad med utbildning inom HR
  • några års erfarenhet av självständigt arbete med rekrytering och känner dig bekväm i intervjusituationen och urvalsprocessen
  • erfarenhet av övriga HR-relaterade arbetsuppgifter är meriterande
  • god kunskap om funktionaliteten och drivkrafterna inom digitala plattformar i allmänhet, och sociala medier i synnerhet

Som person är du självgående, systematisk och konsultativ i ditt arbetssätt. Tjänsten kräver en social och relationsbyggande person med förmåga att samarbeta och ge stöd till organisationen. Vidare ser vi att du är prestigelös, serviceinriktad och känner dig trygg i att tala inför människor. Körkort är meriterande eftersom vi har våra bryggerier i Grängesberg och Hällefors samt kontor i Malmö och Göteborg som du kan komma att besöka.

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst där du har möjligheten att påverka och växa i en dynamisk miljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss och därmed känna motivation samt engagemang för sina arbetsuppgifter.

Din ansökan:

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller bjuda in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll. Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet. 

Sista ansökningsdag:  14 december, 2018
Tillträdesdag: Snarast/enligt ök
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/ heltid

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej