Inaktiv platsannons

Arbetsledare Losshållning i Karlstad

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 320 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.
.
Losshållningen har som huvudsaklig uppgift att borra och spränga berg, i huvudsak i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb.
 
Till vårt losshållningsteam i område väst söker vi nu
 
Engagerad och drivande arbetsledare inom sprängning
 
Som arbetsledare inom vår losshållningsverksamhet arbetar du huvudsakligen med sprängning av berg och du förväntas planera, leda och fördela det dagliga arbetet i bergtäkter samt i projekt. Du säkerställer att produktionen utförs på ett säkert och effektivt sätt samt att vi når uppsatta mål.
 
Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan praktiska sprängningsarbeten ute i täkten och mer administrativa sysslor, som exempelvis planering av salvor och dokumentationen kring salvorna.
 
Att upprätthålla täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer är en viktig del av ditt arbete, likväl som kontinuerlig ekonomisk styrning och uppföljning.
 
Det geografiska arbetsområdet för tjänsten sträcker sig från Karlstad i Värmland via Bohuslän till Göteborgsområdet, vilket innebär att du kommer resa en del. Placeringsort är med fördel inom det geografiska arbetsområdet.

Säkerheten i arbetet är A och O för dig!
 
Du som passar som arbetsledare hos oss är en positiv och driven person som med ett tydligt och verksamhetsnära ledarskap engagerar och får med dig dina medarbetare. Du gillar struktur och ordning samt är bra på att planera och organisera arbetet och verksamheten, alltid med säkerheten i fokus.
 
Du har också:
  • Någon form av teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av arbetsledande roll inom bygg- eller anläggningsbranschen
  • Sprängkort klass A
  • Bra datorvana och erfarenhet av Office-programmen
  • Körkort.

Vi behöver din ansökan senast 2 december!

 
Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att söka.
 
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Johan Eliasson på 010-448 60 47.

Välkommen till Skanska!
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)