Inaktiv platsannons

Projektledare Miljö- och Underhållsprojekt i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare Miljö- och Underhållsprojekt. Vi vill ha din ansökan senast den 5 december.

Vill du arbeta som Projektledare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att projekt startas, genomförs, följs upp och avslutas. Den typ av projekt du kommer att arbeta med är miljöåtgärder som t.ex. upprustning av kulturvägar, åtgärd av vandringshinder och alléupprustningar. Även andra typer av projekt som t.ex. riskreduceringsprojekt, räckesprojekt och reinvesteringar i vägnätet kan bli aktuella.

Ett strukturerat och systematiskt analys- och förbättringsarbete inom den egna verksamheten är en naturlig del av din vardag.

Att ta fram beställningsunderlag och delta i upphandling av nya entreprenader ingår som en återkommande uppgift. I rollen ligger ansvar för budget i planerings- och genomförandeskedet samt i uppföljningen av dina projekt. Utöver detta kan arbetsuppgifter kopplat till infrastrukturförvaltning och anläggningsansvar förekomma.

Inom ditt ansvarsområde arbetar du självständigt med stora kontaktytor mot andra verksamhetsområden inom Trafikverket och givetvis mot andra avdelningar inom vårt eget verksamhetsområde Underhåll. Du kommer även ha en stor kontaktyta mot allmänheten och kunder inom området.

Placeringsort är Luleå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en teknisk universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot väg/infrastruktur, alternativt har du annan teknisk utbildning som tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • är en driven projektledare alternativt ledare med erfarenhet av att driva projekt/verksamheter

Det är meriterande om du

  • har jobbat med väg/infrastruktur
  • har god förhandlingsvana,
  • har kunskaper inom entreprenadjuridik

Som person ska du vara intresserad av att utveckla verksamheten. Du är kvalitetsmedveten, flexibel, har god samarbetsförmåga, stort engagemang och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Innehav av B-körkort är ett krav.

Övrig information

Urvalstester kan komma att bli aktuellt.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-12-05

Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis