Inaktiv platsannons

Bilmekaniker sökes omgående till Mekonomen Grubbe i Umeå

Om tjänsten

Arbetet som biltekniker på Mekonomen innebär att du självständigt felsöker, reparerar och lagar kundens bil. Du kommer ha kundkontakt och själv kommunicera med kunden om det som rör kundens bil.

Du tycker precis som vi att det är viktigt att inte bara infria kundens förväntningar, utan att överträffa dom. Du gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheterna framför problemen och du ser det som en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra.

Kvalifikationer

• Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
• Ordningssinne
• God datorvana
• Fordonsteknisk utbildning
• Goda kunskaper i engelska
• Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker
• B-körkort

Kunskap och personliga egenskaper

Du har ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse. Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds.

Vi erbjuder

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Arbetsplatsen är hos en av våra större konceptverkstäder i Umeå. Företaget heter Umeå Bilverkstad och är lokaliserad på Grubbe i Umeå (Backenvägen 32). Umeå Bilverkstad är en fullserviceanläggning och arbetar med allt från service och reparationer till AC och däck m.m. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)