Inaktiv platsannons

Extrapersonal Stora Coop Kungsbacka

Vi på Stora Coop Kungsbacka söker nu extrapersonal till vår frukt och grönt- samt delikatessavdelning med möjlighet att arbeta kvällar och... Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat,

Om tjänsten

Vi på Stora Coop Kungsbacka söker nu extrapersonal till vår frukt och grönt- samt delikatessavdelning med möjlighet att arbeta kvällar och helger


Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som säljare hos oss kommer du arbeta för att kunden ska mötas av välfyllda, välplanerade och fräscha avdelningar alla dagar i veckan. En förutsättning för detta är att du är noggrann, samtidigt som du trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Du kommer även få stötta upp butikens övriga avdelningar.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande och vi ser gärna att du även har möjlighet att arbeta dagtid vid behov.

Tjänsten är en behovsanställning med tillträde enligt ök.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Detaljhandel | Deltidsjobb