Inaktiv platsannons

Redovisningskonsult till Modern Ekonomi i Hallstahammar

Redovisningskonsult till Modern... Modern Ekonomi skapades med ambitionen att modernisera redovisning och administration. Sedan starten...

Om tjänsten

Redovisningskonsult till Modern Ekonomi

Modern Ekonomi skapades med ambitionen att modernisera redovisning och administration. Sedan starten för drygt 10 år sedan har vi knappt hunnit hämta andan -Vi har gått från 36 anställda till 160, en ökning med 344%. Vår resa fortsätter nu med att vi söker en ny redovisningskonsult för vårt kontor i Hallstahammar.

Vem är du?
Vi tror att du är en glad och social person. Som är nyfiken och engagerad i ditt arbete. 
Du är förmodligen en auktoriserad redovisningskonsult med minst 3 år i branschen. 

Vi på Modern Ekonomi gillar att utmana gamla inpräntande sätt att arbeta, så vi ser också att du gillar att utmana både dig själv och din omgivning. Vi söker dig med erfarenhet från liknande roller och/eller bransch och som vill vara en del på vår fortsatta spännande resa.

Din erfarenhet
Du bör ha koll på hela flödet från löpande bokföring till bokslut för alla bolagsformer. Vi tror också att du är en kommunikativ person som trivs att arbeta nära våra kunder.

Du ser dig själv som prestigelös och behöver någon av dina blivande kollegor hjälp, så har du inga problem med att dela med dig av goda råd. Många av våra kunder består av lantbruk och jordbrukskunder. Har du tidigare erfarenhet av detta är det mycket meriterande. Har du dessutom lite extra koll på beskattning av enskild firma samt fastigheter, så finns det inget att tveka på – då vill vi att du söker. 

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans med ett positivt gäng som alltid ligger steget före. Vi skräddarsyr lösningar som passar för den enskilda kunden samt använder oss av modern teknik för att på bästa sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet. 

Modern Ekonomi har utvecklats till ett modernt och resursstarkt konsultföretag för ekonomitjänster. Med fler än 160 medarbetare fördelat på 15 kontor runtom i Sverige erbjuder vi ett brett utbud av tjänster där vårt främsta mål är att förenkla företagandet för er. Ni kan fokusera på er verksamhet då er ekonomi är i trygga händer hos oss. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med er. Läs mer på 

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen! 

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hallstahammar
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej