Inaktiv platsannons

Aspiranter till SCA Skog, Ångermanlands skogsförvaltning i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Aspiranter

Är du beredd att satsa på din egen utveckling och SCA? Har du egen drivkraft och en förmåga att ta dig an utmaningar? Har du ett dessutom ett stort intresse av att arbeta med människor och ett genuint personligt engagemang att göra ett bra arbete? Då är SCA något för dig. Nu söker vi dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. SCA Skog förvaltar SCAs skogar och försörjer SCAs svenska skogsindustrier med virkesråvara från egen skog och genom virkesköp från privata skogsägare. Starta din skogliga karriär hos oss som aspirant på SCA Skog!

Din nästa utmaning

Nu söker vår skogsförvaltning i Ångermanland två nya medarbetare i rollen som aspiranter. Som aspirant får du en bra start på karriären med tillfälle att knyta viktiga kontakter och få en bra inblick i vår verksamhet. Du får prova på och sätta dig in i olika funktioner och arbetsuppgifter med målsättningen att du så småningom ska kunna ta klivet till en befattning, som till exempel produktionsledare, distriktsansvarig eller virkesköpare. Du anställs vid förvaltningen där du får en handledare som tillsammans med dig planerar dina arbetsuppgifter så att du får en bra mix av erfarenheter. Ett stort fokus kommer att vara arbete i fält med diverse inventeringar och planeringsarbete. Det kan också bli aktuellt att bedriva utbildning och delta i projekt. Tillträde sker under våren 2019 enligt överenskommelse och placering för tjänsterna är inom Ångermanlands skogsförvaltning.

Vem är du?

För att passa in i rollen som aspirant är du är flexibel, nyfiken, ambitiös och har viljan att utvecklas i och med SCA. Du är flyttbar samt värdesätter ett företag som har hållbarhet, innovation och utveckling i fokus. För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Formellt krävs det skoglig utbildning samt körkort för denna tjänst. Du talar flytande svenska samt talar och skriver bra engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Att börja som aspirant är en bra start på karriären där du får prova på olika funktioner inom en förvaltning för att vi tillsammans ska se vilken roll som passar dig bäst. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)