Inaktiv platsannons

Är du vår nya Innesäljare? i Stallarholmen

Om tjänsten

Är du vår nya Innesäljare?

Vi söker dig som gillar att jobba med försäljning, teknik och förnybar energi. Intresset för solenergi är mycket stort och vi behöver snabbt få in en person som kan hjälpa oss att ta emot våra kunders förfrågningar.

Intresset för solenergi bara ökar och EnergiEngagemang växer med det. Vi erbjuder dig med intresse för solceller, affärer och teknik en spännande utveckling. Att du dessutom är med och gör skillnad och bidrar till en bättre miljö och mer hållbart samhälle, ser vi som ett stort mervärde.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare hos EnergiEngagemang kommer du att framförallt jobba med att ta emot kundförfrågningar samt skriva offerter till både privata och företagskunder men också göra kundbesök för att hämta in underlag för offerter. Du har ett nära samarbete med våra projektutvecklare och försäljningschefen.

Vi söker dig som:

  • Har viss säljerfarenhet
  • Är van att jobba självständigt och resultatorienterat
  • Jobbar strukturerat och noggrant
  • Har mycket god PC-vana
  • Har god teknisk förståelse
  • Är en god pedagog som är bra på att lyssna in och förstå kundens behov
  • Gillar att ha mycket kundkontakt

Vi tror att du är en junior säljare alternativt ganska ny byggnadsingenjör. Här finns stora utvecklingsmöjligheter till att bli projektutvecklare framöver. Vi sätter stort värde på personligt engagemang och tydligt affärsmannaskap. Har du erfarenhet av energitjänster och/eller takentreprenader är det meriterande. B-körkort och tillgång till egen bil är ett måste.

Placeringsort: Stallarholmen

EnergiEngagemang är Sveriges femte största solelinstallatör och har sina rötter i Stallarholmen, Sörmland men installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Vi har även kontor i Hörby i Skåne och Göteborg. EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergilösningar till både privatpersoner och företag. De senaste åren har vi specialiserat oss mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring stora projekt.

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan senast 9 december, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Dela detta jobb

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stallarholmen
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej