Inaktiv platsannons

Servicechef Comfort till ett av världens bästa teknikföretag. i Solna

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Servicechef Comfort till ett av världens bästa teknikföretag

Hej!

I 82 dagar har jag med superlim och silvertejp försökt hålla kvar de ”två hattar” jag för tillfället har på huvudet. Jag har axlat rollen som servicechef för Stockholm med tillhörande 19 medarbetare och samtidigt ansvarat för serviceverksamheten i Södertälje med tillhörande 12 medarbetare. Detta har varit otroligt intensivt och givande men på senare tid har det vardagen börjat likna ett avsnitt av Gråben och Hjulben, där jag är Gråben och min lista med saker att göra är Hjulben. Detta på bekostnad av ledarskapet och något som mina medarbetare givetvis märkt av.

Därför letar jag nu med ljus och lykta efter min parhäst som vill vara den ledare och chef våra medarbetare förtjänar.

Utmaningen

Du kommer i rollen som Servicechef ansvara för 19 personer uppdelade mellan servicetekniker och serviceprojektörer. Då din grupp leder och planerar sitt arbete själva, blir din främsta uppgift att säkerställa att alla störningsmoment såsom tidsplanering, planering av utbildningar m.m. är ur vägen för att de ska kunna fokusera på det de är bäst på; tekniken och våra kunder.

Du kommer att vara den drivande faktorn i vår resa in i framtiden och den digitala eran, där service utförs genom en kombination av maskin och människa. Bakom dig har du ett av världens bästa och mest hållbara teknikbolag. Du kommer att få möjligheten att representera ett bolag som tycker om utmaningar och aldrig tummar på kvaliteten.

Att utveckla och coacha medarbetare samt vara en nyckelspelare i den strategiska utvecklingen för Comfort måste vara några av de faktorerna som motiverar dig.

Du själv som medarbetare kommer att ha en utvecklingsplan där det finns utbildningsenheter internt för all teknik och ledarskap, i Sverige eller utomlands. Du kommer sitta i ett av dom fräschaste kontoren i Arenastaden med Siemens egen automation i byggnaden som är i absoluta framkant.

Vem är du?

Du har jobbat tillräckligt länge med ledarskap för att förstå att det inte handlar om att prata, utan om att vara nyfiken och lyssna och du lever efter den filosofin.

Du är trygg i dig själv och litar på att den plan du har lagt för hur gruppen ska lyckas är något som ska följas i med- och motgångar.

Du behöver inte vara supersocial och extrovert som person, men du sprider energi och arbetsglädje på ditt sätt.

Du gasar när det behövs men du har också förmågan att helt och håller stänga av jobbet när du inte jobbar för att återhämta dig och njuta av livets andra delar.

När det kommer till den tekniska biten så kanske du inte besitter den djupa tekniska kunskapen inom byggnadsautomation som våra experter gör (annars hade det ju varit svårt för oss att kalla oss experter), men jag ser ändå att du som söker rollen har någon form av teknisk erfarenhet.

Känner du dessutom igen dig i minst två av nedanstående delar hoppas jag verkligen på din ansökan så vi kan prata mer.

  • Du drivs av att utveckla, förbättra och om nödvändigt förändra.
  • Möter du motgångar tar du tar lärdom av dem och du ger sällan upp.
  • Du förstår att medarbetarna är vår största tillgång och genom att de motiveras, utmanas och har rätt förutsättningar så skapas ett resultat.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden!  #CreatingPerfectPlaces

Om Building Technologies

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film nedan.

Är du vår nya kollega?

Skicka in din ansökan via siemens.se/jobb refnr 88816 och senast den 20:e december.

För frågor om tjänsten kontakta gärna mig Robin Sivermalm på telnr 08-7281963 eller för frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Nina Boustedt på telnr 08-7281390

Jag ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.



Job ID: 88816

Organisation: Building Technologies

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej