Inaktiv platsannons

Jurist- kreditavdelningen i Vårby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spendrups bedriver en omfattande utlåningsverksamhet till kunder inom restaurang- och hotellbranschen, vilket administreras av kreditavdelningen. Utlåningsverksamheten motsvarar omsättningen hos en mindre bank eller ett finansbolag.

Som bolagsjurist på kreditavdelningen utgör man en legal stödfunktion till kollegorna och verksamheten inom affärsområde Restaurang och arbetar med att granska och upprätta kommersiella avtal och överenskommelser samt att utforma och uppdatera mallar för säkerheter och andra juridiska dokument. Bolagsjuristen hanterar även obeståndsä­renden och tvistiga fordringar. I tjänsten ingår även vissa handläggaruppgifter såsom kreditbevakning och uppföljning av befintliga kreditavtal. Kreditavdelningen är ett sammansvetsat team på elva personer med olika ansvarsområden. I denna tjänst kommer du att arbeta nära din bolagsjuristkollega och rapporterar till kreditchefen.

Tjänsten är placerad på Spendrups huvudkontor i Vårby, söder om Stockholm.  

Bakgrund & erfarenhet:

  • Jur. kand. eller annan likvärdig utbildning.
  • Vi söker dig som är nyutexaminerad eller som är i början av din karriär.
  • Du har intresse för kommersiell avtals- och hy­resrätt samt insolvensrätt. 
  • Vi fäster stor vikt vid att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Som person:

  • Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.
  • Att vara utåtriktad och kunna ha kontakt med olika typer av människor är viktigt i kombination med hög integritet. 
  • Förutom att du är en person som trivs med att ge service förväntar vi oss att du är positiv, intresserad och engagerad.
  • Vidare har du lätt för att samarbeta, har ett prestigelöst förhållningssätt och är lyhörd.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV tillsammans med dina betyg. I ditt personliga brev förväntar vi oss att du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser och erfarenheter på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. Alla som sökt tjänsten kommer få respons på sin ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll. 
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag:  11/1- 2019
Tillträdesdag: Snarast, enligt ök
Varaktighet/arbetstid: 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vårby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vårby | Logistik / Transport | Deltidsjobb