Inaktiv platsannons

Tekniker till underhållsavdelningen i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Avdelningsbeskrivning

Underhållsavdelning är en serviceavdelning på ca 30 medarbetare som arbetar med underhåll inom produktionen i Grängesberg. Vi utför på uppdrag av våra kunder allt från akut till planerat underhåll samt driver projekt och förbättringar. Reservdelsförrådet och Automationsgruppen ingår i avdelningen.

Nu söker vi två nya kollegor till avdelningen. I denna roll arbetar du som tekniker med övergripande tekniskt ansvar för specifika områden. Arbetet bedrivs under dagtid men helgarbete förekommer.

Arbetsbeskrivning

I rollen som tekniker har du ett helhetsansvar för den tekniska prestandan inom ett område. I denna roll är du driftchefens tekniska rådgivare. Nedan finner du exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden.

  • övergripande ansvar för den tekniska verkningsgraden inom ett område
  • delta i och driva planering och beredning av renoveringar
  • ansvara för optimering av upplägg för förebyggande underhåll
  • ansvar för optimering av reservdelsupplägg för specifikt område
  • ansvara för månadsuppföljningar för respektive linje
  • utföra rotorsaksanalyser och driva förbättringsarbete
  • säkra den tekniska kompetensen hos linjetekniker inom området

Du kommer vidare att delta i våra förbättrings- och investeringsprojekt. Du ska tillsammans med produktionens medarbetare och underhållsavdelningen arbeta utifrån modellen ”ständiga förbättringar” med givna standarder som stöd. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • gymnasial utbildning inom el och automation
  • du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete
  • eftergymnasial utbildning inom el och automation är meriterande
  • erfarenhet från produktionslinjer eller från produktion av snabbrörliga livsmedelsprodukter är meriterande
  • du kommunicerar obehindrat muntligt och skriftligt på engelska och svenska då kontakt med svenska och utländska företag är vanligt förekommande
  • du har god datavana och förmågan att lätt tillgodogöra dig teknisk dokumentation

Till din läggning är du strukturerad, har god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Du är initiativrik och fattar beslut på saklig grund samt har lätt för att samarbeta. Du samarbetar väl i såväl små som stora grupper vilket är en förutsättning för att lyckas i rollen som tekniker. I denna roll har du en samordnande funktion vilket ställer krav på din pedagogiska förmåga och att kunna leda och fördela arbete.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 december 2018
Tillträdesdag: efter överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/heltid/dagtid
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej