Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklare till Sjöbo

Om vårt... Fastighetsbyrån är klart marknadsledande i Sverige och har de senaste åren tagit en ledande position på marknaden i Sjöbo. Vi växer för varje dag som går och söker nu ytterligare en mäklare som brinner för mäklaryrket och som...

Om tjänsten

Om vårt kontor

Fastighetsbyrån är klart marknadsledande i Sverige och har de senaste åren tagit en ledande position på marknaden i Sjöbo. Vi växer för varje dag som går och söker nu ytterligare en mäklare som brinner för mäklaryrket och som inte nöjer sig med det näst bästa!

Vi söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga och få en flygande start på din karriär. Eller dig som är etablerad i branschen och söker nya utmaningar i ett glatt och energiskt gäng. För rätt person erbjuds generösa övergångsvillkor. Vidare är du säljande, självgående och initiativrik. Om det stämmer väl in på dig, väntar ett omsorgsfullt och hårt arbete hos oss där stora möjligheter till belöningar och framgångar finns.

På vårt strategiskt belägna kontor får du glada kollegor och bra support av assistenter. Vi lever med en aktivitetsstyrd försäljningsstrategi, tät uppföljning och ständigt fokus på nöjda kunder. Vår egen framgång bygger till stor del på tanken om att vi aldrig blir fullärda och heller inte vill bli det. För trots att vi är Sveriges största mäklare, säljer vi inte bostäder. Vi säljer kunskap! Kunskap om försäljning, banklån och flyttbilar, om budgivning, räntor och hur man får fullt hus på visningen.

Om dig

Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen.

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges största mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär. Därför ser du ett stort värde i Fastighetsbyråns erbjudande och de verktyg och tjänster vi kontinuerligt tar fram för våra kunder.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vi ser fram emot att höra av dig snarast, urvalet sker löpande!

Publicerad den

05-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sjöbo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sjöbo | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis