Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklarpraktikant till Östersund

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi älskar verkligen Östersund och allt staden kan erbjuda! För oss finns det inget bättre än att hjälpa gamla och nya kunder att hitta drömbostaden här; oavsett om det är en lägenhet, villa eller fritidshus.

Vi som jobbar på Fastighetsbyrån i Östersund har varit verksamma i området under lång tid och kan det på våra fem fingrar. Kunskap vi gärna delar med oss av till nya medarbetare. Vi är ett drivet och positivt team som sporrar varandra och vidareutvecklas tillsammans, både genom utbildningar och coachning på jobbet. Hos oss kommer du inte bara att bemästra Östersunds bostadsmarknad, du kommer även att bli duktigare på ditt yrke.

Om dig
Du är driven och nyfiken och provar gärna fler arbetsplatser under praktiktiden för att hitta rätt.Även om du redan har varit ute på en praktik så vet du att fler erfarenheter stärker dig inför framtiden. Du ser en möjlighet i att praktisera hos Sveriges största fastighetsmäklare och få ta del av de kontakter och möjligheter till utbildning och vidareutveckling som finns hos oss. Som person är du driven, lyhörd och engagerad – egenskaper som gör att du kommer trivas bra tillsammans med oss!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | Heltidsjobb (förstajobb)