Inaktiv platsannons

Sales hunter to ABB Robotics i Västerås

Om tjänsten

Robotics är en affärsenhet inom ABB:s division Robotics and Motion som utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar. Genom automation hjälper enheten tillverkare och kunder att förbättra produktivitet, kvalitet och säkerhet i arbetsmiljön. Vill du utmana dig själv och arbeta med avancerad teknisk försäljning av framtidens automationslösningar? Bli del av Robotics - en framgångsrik enhet inom ABB som just nu är mitt i en spännande tillväxtfas! Här får du en varierande och spännande vardag och du får vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Uppgifter :

Du kommer sälja robotar och lösningar till kunder i Sverige där din huvudsakliga region är Mellansverige. En viktig del av ditt arbete är att bygga långsiktiga relationer med våra engagerade kunder. Naturligtvis kommer du ha fullt budgetansvar för dina konton. Du kommer ha många kontaktytor på alla nivåer i organisationen och arbeta tätt tillsammans med teamet.
Du kommer, med andra ord, ha stora möjligheter att bygga ett stort internt och externt nätverk och bidra till vår fortsatta tillväxt. Du kommer också, på nära håll, få följa utvecklingen av det senaste inom robotteknik och automationslösningar.

Krav:

Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen med teknisk inriktning, och gärna några års erfarenhet av försäljning. Förutom att du har ett genuint intresse för teknik tror vi att du med ditt driv, uthållighet och flexibilitet har ett starkt fokus på resultat. Du är också mycket kundorienterad och har en djup förståelse för affärer. Orädd att ta kontakt med nya kunder och med förmåga att bygga starka relationer. Det är också viktigt att du är en relationsbyggande teamspelare och trivs i en roll där samarbete är en central del för att nå framgång. Eftersom du kommer ingå i en global verksamhet behöver du kunna tala och skriva på svenska och engelska, har du språkkunskaper i något ytterligare europeiskt språk är det ett plus.
ABB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)