Inaktiv platsannons

Gymansvarig sökes till Actic Sydpoolen, Södertälje

Om tjänsten

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som gymansvarig på anläggningen har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället. Även verka och agera utanför anläggningen för att skapa relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen. 

Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap via instruktioner och i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT.

Gymansvarig tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen. Det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att utföra städning i lokalerna.

En annan viktig del av arbetsuppgifterna är att coacha och leda övriga gyminstruktörer, samt att planera- och följa upp deras arbete.

Gymansvarig rapporterar till platschef och ingår i Sydpoolens ledningsgrupp.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #‎ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Stockholms län | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis