Inaktiv platsannons

Coop Extra Storlien - Säljare förbutik

Om tjänsten

Coop Extra i Storlien ligger i västra Jämtland, vid Norska gränsen mot Meråker och Trondheim där gränshandeln är som hetast. Varje dag kommer bussar med norrmän för att storhandla dagligvaror, drycker och tobaksvaror.

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!


Vi söker en säljare till vår förbutik. Tjänsten är en en tillsvidareanställning på heltid.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en välskött och fräsch förbutik med ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa glädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom förbutiken. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter i butiken. Har du erfarenhet av branschen, varukunskap och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Storlien
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis