Inaktiv platsannons

Regional förhandlare i Eskilstuna

Om tjänsten

Vi söker en regional förhandlare med Mellansverige som verksamhetsområde.

I rollen som Förhandlare genomför du, i samverkan med regionens övriga medarbetare och Sveriges byggindustriers nationella experter inom arbetsrätt, lokala förhandlingar med branschens arbetstagarorganisationer. Du kommer att ge rådgivning och information till medlemsföretagen samt genomföra utbildning inom kollektivavtalsområdet. Du kommer även arbeta med branschens lönebildningsprocess och där vara ett viktigt stöd för medlemsföretagen.

För att lyckas i rollen är du som person utåtriktad och bra på att bygga nätverk. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer externt såväl som internt. Då arbetet är mycket självständigt måste du ha ett eget starkt driv. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har ett genuint intresse för utvecklingsfrågor. Tjänsten kan vara placerad på någon av orterna i region Mellan; Eskilstuna, Falun, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås eller Örebro.

Du har en gedigen erfarenhet av arbetsrätt och du trivs i förhandlarrollen. Erfarenhet av avtalen inom byggbranschen är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom HR, Juridik eller annan utbildning eller att du har med dig erfarenhet från branschen som bedöms likvärdig.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation! Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med människor. 

Låter detta som du?  
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, senast 16 december. Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf Regionchef Cecilia Johansson på  eller +46 13 25 30 59. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej