Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till Momentum Software i Falun

Redovisningsekonom till Momentum... Momentum Software är ett svenskt programvaruföretag med fokus på utveckling av webbaserade...

Om tjänsten

Redovisningsekonom till Momentum Software

Momentum Software är ett svenskt programvaruföretag med fokus på utveckling av webbaserade applikationer mot fastighetsbranschen. Vi satsar på moderna tekniska plattformar och fokuserar därför på så kallade SaaS-tjänster. SaaS står för "Software as a Service" och innebär att våra kunder enbart betalar en månadsavgift där allt ingår. I kombination med webbtekniken innebär det att man slipper klientinstallationer, egen drift och annat förknippat med föråldrade tekniska lösningar. 

Det är kul att arbeta på Momentum. Vi siktar högt och vill alltid bli lite bättre. Samtidigt har vi en fantastisk laganda där vi alltid hjälps åt att lösa utmaningarna. Hög teknisk nivå, kundorientering och innovation är viktiga ledord för oss.

Till Momentum Softwares huvudkontor i Falun söker vi nu en Redovisningsekonom. Din uppgift är i huvudsak att hantera den löpande bokföringen samt kund-leverantörsfakturor. Du kommer även vara stöd och back-up för controllern vid dess frånvaro.

Dina arbetsuppgifter:

• Ansvar för den dagliga löpande bokföringen.
• Ansvar för kund- och leverantörsreskontran.
• Ansvar för faktureringen.
• Stöd vid månadsavslutning och rapportering.
• Stöd vid budgetarbete och bokslut.
• Medverka i olika interna projekt.

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet och betraktar dig själv som en självgående ekonom som är van att ta eget ansvar. God förståelse för redovisning, bokslut samt goda kunskaper i Excel är grundläggande för rollen. 

Momentum Software lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Du har förmågan att se helheten och ur ett analytiskt perspektiv ta initiativ till förbättrings- eller utvecklingsmöjligheter. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Momentum Software samarbetar med Lundin & Boström HR AB. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Boström, tel 0243-22 66 51. Vi tar endast emot ansökningar via www.lundinbostrom.se Sista ansökningsdag är 2018-12-16.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej