Inaktiv platsannons

Bolagsjurist, Expansionsavdelning H&M Sverige i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

Som jurist på expansionsavdelningen arbetar du för att möjliggöra H&M-gruppens fortsatta expansion inom Sverige. Utöver optimering av befintliga H&M-butiker kommer du att vara en nyckelperson i arbetet med att sätta övriga brands inom H&M-gruppen på Sverigekartan. Du är en affärsdriven jurist som eftersträvar högt tempo och brinner för retail.

 

Vad du gör
I tjänsten kommer du att, i nära samarbete med andra funktioner, möjliggöra och driva koncernens ambitiösa expansionsplaner genom strategisk juridisk rådgivning och en stor del praktisk tillämpning av relevant lagstiftning. Arbetet innefattar bland annat att utveckla juridiska strategier, ge löpande juridisk rådgivning, driva tvister, förhandla och skriva avtal samt utbilda andra funktioner inom olika rättsområden. Arbetet innefattar även externa kontakter, bland annat med advokatbyråer.


Vi söker dig som…
• Har en svensk jur.kand eller motsvarande juridisk utbildning.
• Har ett eller ett par års erfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag
• Har erfarenhet av något eller några av följande rättsområden: kommersiella avtal, fastighetsrätt, entreprenadjuridik, hyresrätt och tvistelösning
• Du bör ha ett intresse för retail och mode

 
Detta är en heltidstjänst som gäller tillsvidare efter avslutad provanställning. Tjänsten är baserad i Stockholm och startdatum gäller enligt överenskommelse. 
 
Din personlighet betyder mest för oss och vi tror att en mångfald av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk, inkluderande och kreativ arbetsplats för våra anställda. Oavsett vilken roll du har bidrar du till vår framgång genom att efterleva våra värderingar och utföra ditt uppdrag med engagemang och passion.
 
Är du den vi söker? Skicka CV och personligt brev senast den 14 december. Om du har frågor eller vill ha mer information om rollen, kontakta Anna Gutberg, Tfn 072 173 15 75.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)