Inaktiv platsannons

Marknadsassistent SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Marknadsassistent SCA

Till SCA Skog, Medelpads förvaltning, söker vi nu en idérik och strukturerad ny kollega som gillar att vara spindeln i nätet i våra markandsaktiviteter. Stämmer beskrivningen på dig? Då kanske det är du som är vår nya marknadsassistent!

Din nästa utmaning

Till vårt mycket framgångsrika team av virkesköpare söker vi nu ytterligare en person som vill växa med oss på Medelpads skogsförvaltning, i en ny roll som marknadsassistent. Vi erbjuder dig arbete i ett företag med stark framtidstro och en organisation som präglas av god sammanhållning och drivkraft samt nytänkande.


Vi arrangerar ett stort antal olika aktiviteter för våra nya och befintliga kunder i Medelpad. För oss är det väldigt viktigt att ta hand om våra kunder och det omfattar både information, utbildning och andra kundvårdande aktiviteter. Som marknadsassistent är du ansvarig för dessa marknadsaktiviteter på förvaltningen. Du är spindeln i nätet vid alla aktiviteter vi arrangerar, kommer med nya idéer samt samordnar så att de blir väl genomförda. Då vi är inne i en mycket expansiv fas så är en stor del av arbetet att söka nya kunder och skapa nya affärsmöjligheter för vår verksamhet. Du kommer arbeta nära vår marknadschef och våra virkesköpare.


Vi lägger stort värde på din sociala kompetens, din organisatoriska förmåga, och ditt genuina intresse för att göra affärer. En viktig del är att skapa och behålla ett gott anseende för dig och SCA genom långsiktigt och förtroendeingivande arbete. Stationeringsort är Sundsvall.

Vem är du?

Energisk, strukturerad och förmågan att hålla många bollar i luften är några av de egenskaper vi värderar högt i denna rekrytering. Att komma med nya innovativa idéer på aktiviteter men även kunna se vad som är bra för våra kunder och SCA är viktigt för att passa in i rollen. Du har ett stort eget driv och är en social person. Din förmåga att aktivt skapa nya kontakter och behålla förtroende hos kunder, entreprenörer och andra externa samarbetspartners är en förutsättning för arbetet. Har du utbildning eller en bakgrund inom komplex försäljning eller arbetat med avancerad marknadsföring är detta meriterande. Skoglig kompetens är också en fördel.


Ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet.


Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett varierande, lärorikt och socialt arbete där du är den viktiga länken i våra aktiviteter. Du blir en del av ett av Sveriges största skogsbolag där du erbjuds många möjligheter både till professionell och personlig utveckling.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner, där din attityd, ditt driv och prestation är avgörande. I denna tjänst är det mesta ännu ogjort varför du har stor möjlighet att göra avtryck.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)