Inaktiv platsannons

Exjobb på IACT Service Center i Västerås

Om tjänsten

Vår vision är att leverera hållbara och digitala lösningar för att öka mervärde till våra kunder tillsammans med engagerade medarbetare. Exjobbet kommer att utföras på Control Technologies i Västerås. Vi är den största affärsenheten inom divisionen Industrial Automation och vår huvuduppgift är att utveckla och leverera automationssystemet till såväl interna som externa kunder världen över. Kundbasen finns exempelvis inom områden som olja och gas, papper och massa samt metallindustrin. System 800xA och våra äldre Heritage system (Advant, Master Satt) är väl etablerade på marknaden och som den världsledande leverantören inom styrsystem arbetar vi ständigt för att vidareutveckla verksamheten och funktionerna för att fortsatt ligga i framkant.

Uppgifter :

Service Center i Västerås ansvarar för Control Technologies eftermarknadserbjudanden för 800xA och Heritage system. Vårt säljansvar ligger huvudsakligen inom region Europa och till vissa delar även övriga världen. Service Center jobbar proaktivt med att supporta ABB:s lokala säljorganisationer och med bl.a att kanalisera kundanalys som hjälper de i deras beslutstagande.

Ditt uppdrag blir att sätta dig in i hur vi jobbar med digital kundanalys och förbättra kvalitén avseende behovsanalys för att kunna leverera rapporter som hjälper våra lokala säljorganisationer och slutkunder i deras beslutstagande. Detta innebär att förstå drivkrafterna och kartlägga vilken dataanalys som behövs för att generera merförsäljning för våra lokala säljorganisationer.

Krav:

Du som söker har en Civilingenjörsutbildning med relevant inriktning t.ex Industriell Ekonomi.

· Arbetet ska göras 2019/01-2019/06

· Detta examensarbete motsvarar 30 högskolepoäng

· Kan utföras av 1-2 studenter

· Arbetet kommer att genomföras på Control Technologies i Västerås

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)