Inaktiv platsannons

Bagare/Konditor Stora Coop Kungsbacka

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är initiativtagande, kreativ och brinner för bageri och vill vara med och göra Stora Coop Kungsbacka till ett självklart val för våra kunder!

Våra kunder ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och ett bemötande i världsklass.

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar för att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och kreativitet.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i våra manuella diskar. Du kommer arbeta med stenugn och avbakning i bageriugn samt uppvägning och trågning av degar.

Vi tillverkar allt från grunden och ser det som mycket meriterande om du erfarenhet inom området sedan tidigare. Vi ser också att du har kunskaper inom hygien och säker hantering av råvaror.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande och inspirerande miljö samt säkerställer att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.

Tjänsten är ett längre studievikariat på 25 timmar/vecka med tillträde enligt ök. Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbete på helger förekommer.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Detaljhandel | Deltidsjobb