Inaktiv platsannons

Produkttekniker press & kaross i Oskarshamn

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania Oskarshamn söker nu en produkttekniker för vår press- och karossverksamhet. Gruppen arbetar med kvalitetsärenden för att säkerställa att hyttstommen uppfyller korrekt kvalité när den lämnar vår process.

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och vi ansvarar för hela europaproduktionen av lastbilshytter. Vår moderna hyttfabrik består bland annat av: Pressverkstad, Karossverkstad, Grundmåleri, Täcklacksmåleri, Monteringsverkstad och Logistikcenter.

Uppdraget

Som produkttekniker arbetar du med kvalitetsfrågor som finish, geometri, hållfasthet etc. Du driver utredningar av kvalitetsavvikelser för att identifiera och eliminera rotorsak, vilket ofta sker tvärfunktionellt med andra stödfunktioner och produktionen. Du är även inblandad vid produktintroduktioner för att säkerställa att dessa införs utan störningar eller kvalitetsavvikelser i produktionen.

Vi har precis introducerat en ny hyttgeneration vilket innebär att vi befinner oss på en spännande resa vilket är en fantastisk möjlighet att vara med på.

Befattningen innebär tvärfunktionellt arbete med flera olika delar av Scania och även externa leverantörer.

Din profil

Du är lyhörd, driven och strukturerad samt har en god analytisk förmåga. Du är ansvarsfull och levererar på utsatt tid. Du kan arbeta på detaljnivå men också se hur ditt arbete påverkar helheten. Utöver det ska du ha en god teknisk förståelse och ha ett tekniskt intresse. Du behärskar engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av mätteknik och problemlösning.

Du bör ha minst 3 års högskolestudier samt arbetslivserfarenhet eller förvärvat likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Arbetstider och omfattning

Dagtid
Tillsvidare
Heltid

Ytterligare information

För mer information är du välkommen att kontakta:

Gruppchef Marcus Nilsson, +46491-765410

HR business partner Jens Johansen, +46491-765143

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej