Inaktiv platsannons

Kvalitetschef, Lindningskopplarna ABB Components i Ludvika

Om tjänsten

Du blir en del av Lindningskopplarna på ABB Components i Ludvika. Vi är en affärsenhet inom divisionen Power Grids. Vi jobbar aktivt med både ABB och externa kunder på den globala marknaden. Vi har en modern och LEAN orienterad fabrik och hanterar en internationellt stark produktportfölj. Vi utvecklar den banbrytande tekniken och tror helhjärtat på vår förmåga att erbjuda de mest attraktiva lindningskopplarna. Våra produkter gör nytta i transformatorer upp till de högst förekommande effekterna och spänningarna i världen.

Uppgifter :

Vi har en passion för att ständigt utvecklas och att vara pålitliga i allt vi gör. Du som ledare tar ett tydligt ansvar för att driva och säkerställa att vi når de kvalitetsmål som vi tillsammans satt.

Arbetet är betydelsefullt med direkt påverkan på:
- Våra kunder och medarbetare
- Vårt varumärke och organisationens process- och resultatutveckling
Du vill bidra till att vi förblir innovativa och proaktiva i vårt kvalitetsarbete samt stärka vår positiva differentiering på världsmarknaden. Du tvekar aldrig på att hjälpa till vid kvalitetsutmaningar utan ser till att grundligt och snabbt lösa dem och säkra goda relationer.

Vi tror på medarbetarnas förmåga och jobbar aktivt med att träna och kontinuerligt bli bättre på det vi gör. LEAN principer är en naturlig del av vårt arbete med att utveckla och befästa vår världsledande ställning.

Kvalitetschefen på Lindningskopplarna skapar förutsättningarna för en störningsfri produktframtagning och tillverkning samt bidrar till att våra kunder alltid är nöjda med oss.

Du leder kvalitetsarbetet, och tillsammans med din grupp agerar ni som experter och rådgivare inom alla kvalitetsparametrar, med fokus på att genomföra avhjälpande åtgärder och strategiska förbättringar.
För att se hur det går på ditt ansvarsområde är följande indikatorer några konkreta exempel:
- Kundärenden [Inkomna, Öppna, Lösta på utsatt tid]
- Antal genomförda och implementerade förbättringar [st]
- Störningstid [timmar] och kvalitetsbristkostnader [SEK]

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Lindningskopplarna, och rapportera till enhetschefen för Lindningskopplarna.

Din förmåga att hantera många kontaktytor och bygga framgångsrika relationer (internt/externt) kommer att vara avgörande för resultatet.

Vi håller en hög förbättringstakt. Tjänsteinnehavaren trivs med att ta ansvar och verka i högt tempo samt är flexibel att hantera både små och mer komplexa utmaningar. Vi har en familjär samarbetskultur där vi hjälper och ställer upp för varandra.

Krav:

Kvalifikationer:
• Relevant erfarenhet och/eller utbildning inom kvalitetsområdet
• Goda kunskaper i engelska (skrift/tal)
• Högskole- eller Universitetsutbildning samt erfarenhet av kvalitetssystem och/eller våra produkter är meriterande

För att lyckas i rollen bör du vara initiativrik, resultatinriktad och ansvarstagande samt ha ett tekniskt intresse. Vår framgång bygger på samarbete och goda relationer, så du älskar teamwork och att jobba med människor. Du har en naturlig instinkt att leverera resultat och slutföra påbörjade arbetsuppgifter.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)