Inaktiv platsannons

Öppensinnad, flexibel och engagerad systemingenjör inom styrsystem i Malmö

Om tjänsten

På vårt kontor i Malmö erbjuder vi dig en mycket utvecklande tjänst som Systemingenjör där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken samt utveckla dina kunskaper. Du blir en viktig del i vår satsning för att lyfta vårt kunderbjudande ytterligare ett steg och förstärka en redan positiv trend för ABB. Det är ett varierande och roligt arbete där du arbetar i team med kollegor samt kunder med bland annat systemuppgraderingar, industriell IT, utbildningar och systemtjänster. Styrsystem i Malmö består av 10 personer. Vi ingår i gruppen Styrsystemservice Sverige med cirka 100 medarbetare över hela landet.

Uppgifter :

I din roll som Systemingenjör kommer du att arbeta med både små och stora projekt där fokus alltid ligger på att leverera hög kvalitet till kunden. I dina uppgifter ingår att utföra systeminstallationer, uppgraderingar, driftsättningar, support, leverans av systemtjänster samt underhåll av ABB:s 800xA-system, nätverk och domäner. Du kommer även att hålla i kundutbildningar i samband med installationsuppdragen. Du kommer att ha mycket kontakter internt där du får arbeta i team med projektledare och säljare samt med utvecklingsavdelningen, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Kunderna finns inom processindustrin som Papper & Massa , Kemi, verkstadsindustrin och energibolagen. Beredskap är också en del av arbetet.

Krav:

Vi söker en kundfokuserad person med driv och god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken inom IT och industriell IT. Du är högskoleingenjör eller motsvarande, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet, och meriterande är om du har arbetat några år i branschen. Oavsett bakgrund ska du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor. Du känner dig hemma i miljöer som Windows Server/Klienter, domänkontrollanter, servrar, workstations och tunna klienter, virtualisering, brandväggar och nätverksswitchar. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. Att du är noggrann och säkerhetsmedveten är också viktigt för rollen. För att trivas hos oss är det en fördel om du är öppen för att resa i tjänsten. Du har inga problem med att kommunicera på såväl svenska som engelska både i tal och skrift.

Publicerad den

02-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)