Inaktiv platsannons

Medvindansvarig Löneadministratör i Norrköping

Medvindansvarig Löneadministrat... A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i sju kommuner...

Om tjänsten

Medvindansvarig Löneadministratör

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i sju kommuner och sysselsätter omkring 1200 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.
Vi finner oss i en expansionsfas och behöver därför förstärka vår löneadministration med en medarbetare. Nästa år kommer vi att göra totalt 2.600 löner i månaden.
I tjänsten ingår ett totalt ansvar för löner med arbetsuppgifter såsom löneberedning, utfärdande av arbetsintyg, rapportering till Collectum, kontakter med Försäkringskassan, samt andra vanligt förekommande administrativa uppgifter och kontorsgöromål. Tjänsten innebär mycket support och kontakt med våra enheter. Förutom att vara löneadministratör kommer du även att vara ansvarig för Medvind, vilket är vårt tid- och schemasystem. Du kommer att introducera Medvind i alla våra nya enheter och vara den person som stödjer våra medarbetare i systemet. Denna tjänst kommer innebära många resor, då du många gånger kommer att behöva hjälpa personal på plats.

Vi söker dig som:
• Har minst 3 års erfarenhet i en roll som löneadministratör (det är ett krav)
• Erfarenhet av kollektivavtal är meriterande
• Tidigare erfarenhet från Hogia Lön är meriterande
• Erfarenhet av Medvind är ett krav

För att lyckas i rollen som löneadministratör krävs en hög serviceanda, integritet och effektivitet. Du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
100%. Tillträde snarast.
Arbetsort: Norrköping
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej