Inaktiv platsannons

Löneadministratör till Trumpf Maskin AB i Alingsås

Löneadministratör till Trumpf Maskin AB i Alings... Trumpf Maskin AB är ett innovativt företag som grundades 1984, och har sedan dess arbetat...

Om tjänsten

Löneadministratör till Trumpf Maskin AB i Alingsås

Trumpf Maskin AB är ett innovativt företag som grundades 1984, och har sedan dess arbetat med utveckling och försäljning av plåtbearbetningsmaskiner och lasermaskiner på den svenska, danska och norska marknaden. Trumpf Maskin är ett helägt dotterbolag inom TRUMPF gruppen vilket är ett familjeägt företag som idag är verksamma i över 30 länder. Detta är en organisation med otrolig teknisk höjd, innovativa lösningar, tillväxt och goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Till Trumpf Maskin söker vi nu en erfaren löneadministratör där du kommer ansvara för företagets löneadministration för ca 50 personer, både kollektiva- och tjänstemannalöner. Rollen innefattar brett arbete med hela löneprocessen med ytterligare ansvar för rapportering av pensioner, ta fram och bearbeta statistik, arbetsgivardeklarationer samt att du är delaktig i att koordinera företagets lönerevision. Då företagets löner är outsourcat idag så kommer du vara delaktig i upphandling av ett nytt lönesystem, implementering av detta samt övertagande av lönerna från den externa byrån.

I tjänsten ingår det även att driva och upprätthålla personalrelaterade processer såsom försäkringsärenden, introduktion för nyanställda, hålla i medarbetarundersökningar, rapportering till Försäkringskassan. Du kommer också att vara ansvarig administratör för personalsystemet Workday.

Som löneadministratör hos Trumpf ansvarar du också för att utveckla din kompetens och fortsätta att växa i din roll samt ha ett fokus på att ständigt utvärdera, förbättra och utveckla löneprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad lönekonsult eller med en annan ekonomisk utbildning. Du har minst tre års erfarenhet av löneadministration och har tidigare arbetat i någon form av lönesystem och är väl insatt i de lagar och regler som finns gällande rådande löne- och pensionssystem. Systemerfarenhet av MS Excel är också viktigt att ha, medan kunskaper inom Workday är ett plus.


För att lyckas i den här tjänsten kommunicerar du obehindrat på svenska och har goda färdigheter i engelska, både i tal och i skrift. Du är en god kommunikatör, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att sätta dig in i nya system och verktyg. Vidare ser vi att du är ordningsam, har en god planeringsförmåga och är strukturerad i arbetet. Vi tror även att du som person trivs i en miljö där förändring är en del av vardagen. Du trivs i att arbeta i högt tempo när det krävs samt har en mycket god förmåga att kommunicera.

Vi erbjuder dig

I denna roll får du chansen att bli en del av ett engagerat, kompetent och kollegialt team på en spännande arbetsplats
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på tel.nr 076-63 314 48, e-post  

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej