Inaktiv platsannons

Utbildningsansvarig Örebro

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Är du en av de som vill vara med och växa tillsammans med oss på Lidl och uppskattar att se människor omkring dig utvecklas?

Om tjänsten

Din roll

I rollen som utbildningsansvarig ansvarar du för att planera och koordinera all kompetensutveckling inom regionen, dvs för försäljning, lager och tjänstemän, med målsättning att säkerställa kort och långsiktig kompetensförsörjning i regionen.

I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i långsiktig planering för att säkra framtidens kompetens, att upprätthålla och utveckla utbildningsstrukturen samt att säkerställa en hög kvalitet avseende introduktioner, utbildningar och kompetensutvecklingsinsatser av medarbetare i regionen. Du kartlägger,  planerar, genomför och följer upp aktiviteter inom ditt område. Vid internationella och nationella konceptgenomföranden är du operativt ansvarig för implementering i regionen. Du kommer i din arbetsvardag att ha ett nära samarbete med regionens ledningsgrupp och även med HR avdelningen (Talent Management) på huvudkontoret i Solna.

 
Din bakgrund

Vi vill att du är universitetsutbildad inom HR med fokus på utbildning och utveckling samt innehar arbetserfarenheter från en annan organisation inom HR i samma tema. Tidigare erfarenhet av coaching och mentorskap ses som mycket meriterande.

Du är en entusiastisk, karismatisk och engagerad person som har en stark drivkraft att utveckla dig själv och ditt ansvarsområde. Du är trygg och bekväm med att presentera dina tankar och idéer och att framföra din åsikt. Du vågar ifrågasätta samt har förmågan att ta en diskussion med kollegor oavsett hierarkisk nivå. Du har en pedagogisk ådra med en utvecklad förmåga att såväl ta fram pedagogiska utbildningar och hålla i dessa. Du har kännedom om hur man gör detta på bästa sätt. Du tycker om att arbeta mot en vision och tar dig till målet genom att arbeta på ett strukturerat, noggrant och metodiskt sätt. Denna strävan underlättas också av att du har en god prioriteringsförmåga, är noggrann och ansvarstagande vilket gör att du levererar resultat med god kvalitet i rätt tid. Som person har du även lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. Kunskap om Microsoft Office-paketet, särskilt Excel och Powerpoint är ett krav.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans.  Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt regionkontor i Örebro.

Publicerad den

29-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis