Inaktiv platsannons

Säljande affärsutvecklare Nord i Västerås

Om tjänsten

Är du vår nästa säljande affärsutvecklare? Vi kan erbjuda dig ett väldigt kul och omväxlande arbete. Just nu söker vi en säljande affärsutvecklare till region nord, med placering i vid något av regionens kontor.  

OM TJÄNSTEN  

Din uppgift blir att upprätthålla goda relationer med befintliga kunder samt att identifiera, bearbeta och skaffa nya kunder och affärer till DEKRA. Att planera, boka och genomföra personliga besök hos befintliga och potentiella kunder kommer att vara i fokus. Du blir en viktig del av affärskedjan, från första kontakt till att skapa och följa upp offerter. Du arbetar tätt tillsammans med regionens övriga chefer som ofta deltar vid kundmöten och event. I tjänsten ingår även att utveckla och strukturera säljarbetet samt att initiera och driva kundevent tillsammans med bolagets övriga affärsutvecklare och vår säljchef.  

Region Nord’s 10 stycken kontor finns från Västerås till Luleå. Detta innebär att tjänsten innehåller en hel del resande då regionen till ytan är stor, vi tror du skall räkna med runt 80-100 övernattningar/år. Du rapporterar direkt till regionchefen.  

VEM ÄR DU?  

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har fallenhet för teknik, ett genuint intresse av försäljning och att bygga goda relationer. Du har förmågan att anpassa vårt erbjudande efter kundens behov och sälja in det på rätt nivå. Att vara seriös och kunna skapa förtroende hos personer på olika nivåer känns naturligt för dig. Som person är du resbar, drivande, positiv och strukturerad.  

För att lyckas väl i detta jobb tror vi att goda erfarenheter inom försäljning kan vara bra att ha med sig, samt att du har god kännedom om vår bransch och/eller våra kunders verksamhet.  Körkort för bil är ett krav. Placeringsort efter överenskommelse.  

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev och CV, gärna omgående men senast den 7 januari.  

KONTAKT

Kontakta regionchef Per Magnusson direkt vid intresse för tjänsten.  

per.magnusson@dekra.com / 010-455 17 73  

Publicerad den

29-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis