Inaktiv platsannons

Platschef till Vedums utställning i Bromma

Platschef till Vedums utställning i... 2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har då tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det...

Om tjänsten

Platschef till Vedums utställning i Bromma

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har då tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 – och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 740 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.

Vår platschef i vår utställning i Stockholm har erbjudits möjligheten att utvecklas vidare inom Vedum. Vi söker därför dig som vill anta utmaningen att vidareutveckla Vedums största utställning, som är belägen vid Ulfsundaområdet i Bromma.

Din utmaning: Som platschef ansvarar du för att leda och coacha dina säljare, säljstöd och övrig personal så att ni tillsammans når uppsatta mål.

Tjänsten innefattar både säljledning samt egen försäljning av kompletta kök, badrum, tvättstugor samt övriga förvaring till konsumentkunder. Du har en fortlöpande dialog med våra husfabrikskunder och möter deras kund i vår utställning där vi vägleder vid val av snickerier mm när de bygger sitt drömhus. Du möter även konsumenten som planerar att byta tex kök i befintligt boende samt våra övriga Vedumkunder.  

Din profil: Vi söker dig som vill vara en förebild för personalen och en bärare av Vedums kärnvärden. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmågan att fortlöpande utveckla din organisation och dina medarbetare med uppdraget att nå fastställda försäljningsmål. Du har dessutom några års säljerfarenhet inom försäljning av köksinredningar eller andra hemrelaterade kapitalvaror till konsumenten.

Du har god förståelse för säljprocessen och förmåga att nå avslut. Vi planerar alla kök i köksritningsprogrammet Winner Bizz. Mycket information finns tillgängligt i vårt intranet och mycket av vår interna kommunikation med huvudkontoret i Vedum sker via mail.

Du har ett strukturerat arbetssätt, en väl utvecklad social förmåga, är självgående samt inser betydelsen av ett gott och tydligt ledarskap. Du har förståelsen för att vi når vår målsättning, en nöjd kund, genom att samverka i alla led, omsorg om allt vi gör och att alltid sträva efter ständiga förbättringar. Vi förväntar oss dessutom att du, med energi och engagemang, aktivt och arbetar för att leda gruppen mot uppsatta säljmål.

Vi erbjuder: Ett omväxlande och utvecklande jobb som innefattar både personalansvar och eget säljansvar tillsammans med övriga säljare. Du ingår i en engagerad, generös och målinriktad platschefsgrupp som leds av vår affärsområdeschef för utställningar och husfabrikskunder. Du får dessutom yrkesmässigt utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter måttot ¨Ett personligt och tryggt val¨.

Tjänsten avser heltid - 100% med placering i vår utställning på Karlsbodavägen i Bromma.

Arbetstiderna är baserade på utställningens öppethållande och är satta för att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Schema läggs över året för att hålla en god kundservice och bemanningsgrad.

Viss medverkan vid mässor, aktivitetshelger samt vid regelbundna platschefsmöten i Vedum eller någon av företagets övriga utställningar förekommer. 

Introduktion är delvis förlagd till Vedum samt tillsammans med platschefer från företagets övriga utställningar.

Kollektivavtal: Tjänstemannaavtalet; TMF Trä- och Möbelföretagen - Unionen/Ledarna/Sveriges Ingenjörer.

Välkommen med frågor om tjänsten till affärsområdeschef konsument & husfabriker Anna-Karin Hurtig, tfn 0512-576 57.

Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av personalchef Birgitta Henriksson, tfn 070-822 01 43.

Din ansökan vill vi ha senast den 10 december. 

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bromma
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej