Inaktiv platsannons

Säljare till Umeå

Om tjänsten

Säljare till Umeå

Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.
Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

Vi söker dig med starkt driv som vill bli säljare hos Sveriges ledande företag i branschen. Du blir vår representant på din lokala marknad

Som säljare hos Mockfjärds Fönstermästaren AB har du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Du arbetar med kompletta fönsterbyten utefter varje kunds behov. Som säljare hos oss
jobbar du i ett distrikt med ensamrätt i ett geografiskt distrikt, det är du som bearbetar inkommande förfrågningar/ leads och det är även du som gör den lokala marknadsbearbetningen för att attrahera nya kunder. 
Montagen sköts av ditt lokala montageteam, kontrakterade via Mockfjärds Fönstermästaren.
Dina kunder är privatpersoner som är villaägare. Detta innebär att du besöker inbokade kunder i deras hem. Du möter kunder som tagit kontakt med oss och har ett uttalat behov. Din roll som säljare innebär att du är Fönstermästaren kring våra produkter och lösningar, du är rådgivande samt jobbar mot våra tydliga gemensamma mål. För att nå dessa mål har du full support från hela vår organisation.

Som säljare hos Mockfjärds Fönstermästaren ger vi dig de bästa förutsättningar genom att erbjuda dig ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap mm.

Omfattning: Heltid. Körkort är ett krav.

Välkommen på jobbaudition i Umeå den 10 december, kl 17.00

Plats: Scandic Syd Yrkesvägen 8, Umeå
Läs mer om Jobbaudition den 10 december här:

frågor hänvisas till: Thorbjörn Carling 
Tel. 070-2807359 

För oss är det personliga mötet lika viktigt som ditt CV. Engagerade, trevliga och kompetenta medarbetare är grunden i vår verksamhet. Vi vill ge alla samma chans och garanterar alla som kommer en personlig arbetsintervju.

Så lyckas du som säljare på Mockfjärds, se länk:
https://mockfjards.se/karriar/saljare

Kvalifikationer:
Vi ser att du minst har 3-årig gymnasial eller annan likvärdig utbildning/bakgrund och du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att ge dig grund och vidareutbildningar i vår interna Akademi. För att trivas hos Mockfjärds Fönstermästaren behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Vi söker dig som är målinriktad och har ett enormt eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål.

Dela detta jobb

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej